Βίντεο - AKOKD

Go to content

Main menu:

Βίντεο

Ειδήσεις
 
 
 


Η Κρητική Ομάδα Σκύλων στην ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2019

 
 
 
 
 
 Η Α΄ ΚΟΚΔ στην ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2019

 
 
 
 
 
 Συνοπτικό βίντεο για το έργο της Α΄ ΚΟΚΔ

 
 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η παρουσία της Α΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κρήτης Δωδεκανήσου στην έκθεση ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2017. Το ενδιαφέρον του κοινού ήταν μεγάλο και οι ερωτήσεις για το έργο της Ομοσπονδίας απανωτές. Οι παρευρισκόμενοι και οι παρόντες Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες (με την άψογη παρουσία τους) απάντησαν σ' όλες τις ερωτήσεις. Παρούσα και η Ντάικα, το ένα από τα 2 εκπαιδευμένα σκυλιά της Α΄ ΚΟΚΔ, μαζί με τον χειριστή της Σπύρο, μέλη της Κρητικής Ομάδας Σκύλων για την Ανίχνευση Δηλητηριασμένων Δολωμάτων (ΚΟΣ). Οι επισκέπτες εκδήλωσαν τον ενθουσιασμό τους για το έργο της Α΄ ΚΟΚΔ, και η αναγνώριση αυτή δίνει τη δύναμη στο Διοικητικό Συμβούλιο και σ' ολα τα στελέχη να συνεχίσουν ακόμα εντονότερα τις προσπάθειές τους. Στην ανάρτηση αυτή θα δείτε το συνοπτικό βίντεο που παρουσιαζόταν στην έκθεση.

Δημοσιεύτηκε από Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης Δωδεκανήσου στις Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017
 
 
Το έργο των κυνηγετικών οργανώσεων στην Ελλάδα

Το σποτ της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας για το έργο και την προσφορά των κυνηγετικών οργανώσεων.

Δημοσιεύτηκε από Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης Δωδεκανήσου στις Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017
 
 
 Σύλληψη στο Λασίθι 4 Αυγούστου 2017 για τοποθέτηση συρματοπαγίδων
Πλάνα από την περιπολία με το σκάφος της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής στη νήσο ΧρυσήRεπορτάζ με την Eυτυχία... η "πονεμένη" σχέση μεταξύ κυνηγών και κτηνοτρόφων
Απόσπασμα από δελτίο ειδήσεων του ΚΡΗΤΗ TV της Κυριακής 29-01-2017, για τη δράση της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι θηροφύλακες
Κι άλλο βίντεο για την ίδια σύλληψη για παράνομη θήρα στο Λασίθι
Σύλληψη για παράνομη θήρα στο Λασίθι
Παρουσίαση της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής


Μια παρουσίαση για τις νυχτερινές περιπολίες της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής
Παρουσίαση της Κρητικής Ομάδας Σκύλων


Μια παρουσίαση της Κρητικής Ομάδας Σκύλων για την Ανίχνευση Δηλητηριασμένων Δολωμάτων, με ...πρωταγωνίστρια την Καρίνα
Έναρξη της κυνηγετικής περιόδου 2016-17


Συνέντευξη του Προέδρου της Α΄ ΚΟΚΔ για την έναρξης της νέας κυνηγετικής περιόδου


Στον Άγ. Νικόλαο το εκπαιδευμένο σκυλί Ντάϊκα αναζήτησε δηλητηριασμένα δολώματα


Στην περιοχή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου, βρήκαν τραγικό θάνατο από δηλητηριασμένα δολώματα πέντε σκυλιά και άγνωστος ακόμα αριθμός γατιών. Τα συχνά αυτά περιστατικά ανάγκασαν τους άνδρες της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής Λασιθίου να καλέσουν σε βοήθεια την Ντάϊκα για την ανίχνευση των δολωμάτων και των δηλητηριασμένων δολωμάτων.
Επανασύλληψη "τελά" στο Λασίθι, ένα χρόνο μετά


Πρόκειται για τη σύλληψη ενός "τελά", ο οποίος είχε συλληφθεί για το ίδιο αδίκημα, στο ίδιο μέρος, ένα χρόνο νωρίτερα.


Σ
υνεντεύξεις των Προέδρων της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας και της Α΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κρήτης Δωδεκανήσου


Απόσπασμα από τις ειδήσεις της Νέας Τηλεόρασης, με συνεντεύξεις των Προέδρων της Κυνηγετικ
ής Συνομοσπονδίας Ελλάδας και της Α΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κρήτης Δωδεκανήσου (Α΄ ΚΟΚΔ). Οι συνεντεύξεις έγιναν στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης της Α΄ ΚΟΚΔ, στις 29-05-2016 στα Χανιά και αφορούσαν κυρίως στα ζητήματα του "Εθνικού Διαλόγου" για το κυνήγι.
Επ' αυτοφώρο σ
ύλληψη ενός ατόμου για συρματοπαγίδα


Μια
σύλληψη (11/2015) ενός ατόμου για τοποθέτηση συρμαματοπαγίδων στο Λασίθι. Η σύλληψη έγινε την ώρα που ο δράστης αφαιρούσε τον λαγό από την παγίδα.

Σύλληψη "τελά", Νοέμβριος 2015, Λασίθι

Μια παλιότερη (11/2015) σύλληψη ενός ατόμου για τοποθέτηση συρμαματοπαγίδων στο Λασίθι. Μάλιστα η σύλληψη έγινε την ώρα που ο δράστης αφαιρούσε τον λαγό από την παγίδα.

Δημοσιεύτηκε από Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης Δωδεκανήσου στις Τρίτη, 12 Απριλίου 2016
Σύλληψη "τελά" στα Γουρνιά Ιεράπετρας (2-4-2016)

Σύλληψη ενός ατόμου για συρματοπαγίδες στην περιοχή Γουρνιών ΙεράπετραςΤο Σάββατο 2 Απριλίου 2016, 8:00 π.μ., συνελήφθη από την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή Λασιθίου και τους θηροφύλακες των κυνηγετικών συλλόγων Αγ. Νικολάου και Ιεράπετρας ένα άτομο να έχει στήσει συρματοπαγίδες για λαγό, σε έκσταση ιδιοκτησίας του στην ευρύτερη περιοχή Γουρνιών,. Σε έλεγχο, που έγινε στο αυτοκίνητο του, βρέθηκε άλλη μια συρματοπαγίδα. Με εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Δημοσιεύτηκε από Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης Δωδεκανήσου στις Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016
Σύλληψη ενός ατόμου για συρματοπαγίδες στην περιοχή Γουρνιών Ιεράπετρας


Το Σάββατο 2 Απριλίου 2016, 8:00 π.μ., συνελήφθη από την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή Λασιθίου και τους θηροφύλακες των κυνηγετικών συλλόγων Αγ. Νικολάου και Ιεράπετρας ένα άτομο να έχει στήσει συρματοπαγίδες για λαγό, σε έκσταση ιδιοκτησίας του στην ευρύτερη περιοχή Γουρνιών.
Συνάντηση Προέδρου ΑΚΟΚΔ με Κ.Σ. της Δωδεκανήσου


Συνεντεύξεις στο Αιγαίο TV κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο στις 4 Νοεμβρίου 2015, μεταξύ του Προέδρου της Α΄ ΚΟΚΔ και προέδρων των κυνηγετικών συλλόγων της Δωδεκανήσου.

Συνάντηση Ρόδος 2015

Συνεντεύξεις στο Αιγαίο TV κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο στις 4 Νοεμβρίου 2015, μεταξύ του Προέδρου της Α΄ ΚΟΚΔ και προέδρων των κυνηγετικών συλλόγων της Δωδεκανήσου.

Δημοσιεύτηκε από Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης Δωδεκανήσου στις Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015
προσωπικό του Τελωνείου της Ρόδου, του Λιμενικού, της Θηροφυλα...

Συνέντευξη του Προέδρου της Α΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κρήτης Δωδεκανήσου στην ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ στις 24 Σεπτεμβρίου 2015, σχετικά με τις επιτυχίες της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής σε Λασίθι και Ρόδο, καθώς και για την πρόθεση της Α΄ ΚΟΚΔ, σε συνεργασία με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, να προβεί στην προμήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων για την ανίχνευση δηλητηριασμένων δολωμάτων.

Δημοσιεύτηκε από Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης Δωδεκανήσου στις Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015


Συνέντευξη του Προέδρου της Α΄ ΚΟΚΔ στην ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


Συνέντευξη του Προέδρου της Α΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κρήτης Δωδεκανήσου στην ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ στις 24 Σεπτεμβρίου 2015, σχετικά με τις επιτυχίες της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής σε Λασίθι και Ρόδο, καθώς και για την πρόθεση της Α΄ ΚΟΚΔ, σε συνεργασία με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, να προβεί στην προμήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων για την ανίχνευση δηλητηριασμένων δολωμάτων.

Επιχείρηση μεικτού κλιμακίου για τον εντοπισμό δηλητηρίων και δολωμάτων σε ποιμνιοστάσια της Ρόδου

Εδώ μπορείτε να δείτε το βίντεο από την επιτυχημένη έρευνα που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα σε ποιμνιοστάσια της Ρόδου από μεικτό κλιμάκιο (προσωπικό του Τελωνείου της Ρόδου, του Λιμενικού, της Θηροφυλακής του Κυνηγετικού Συλλόγου Ρόδου, αλλά και αστυνομικοί, καθώς επίσης δύο ομοσπονδιακοί θηροφύλακες από τα Χανιά που παραβρέθηκαν εκείνο το διάστημα στα Δωδεκάνησα για να συνδράμουν στο έργο των συναδέλφων τους). ...περισσότερα


Κατάσχεση ηχομιμητικών συσκευών στα Χανιά, Οκτώβριος 2014
διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ
Κατάσχεση ηχομιμητικών συσκευών στην Κάρπαθο, Σεπτέμβριος 2015
διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ


Σύλληψη "τελά" στην Π.Ε. Λασιθίου


Βίντεο (28-7-2015) από την επιχείρηση, στην Π.Ε. Λασιθίου, επ' αυτοφώρου σύλληψης ατόμου που τοποθετούσε παγίδες (τέλια) για λαγό

Σύλληψη "τελά" στην Π.Ε. Λασιθίου

Παλιότερο βίντεο (28-7-2015) από την επιχείρηση, στην Π.Ε. Λασιθίου, επ' αυτοφώρου σύλληψης ατόμου που τοποθετούσε παγίδες (τέλια) για λαγό

Δημοσιεύτηκε από Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης Δωδεκανήσου στις Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015Οι ομοσπονδιακοί θηροφύλακες μαθαίνουν Krav Maga


Οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες στα Χανιά, μαθαίνουν πώς να αφοπλίζουν παραβάτες κυνηγούς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα με την τεχνική του Κραβ Μαγκά. Χωρίς τη χρήση όπλου, μόνο με το σώμα τους, τους ρίχνουν στο έδαφος και τους συλλαμβάνουν. Διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ

 
 
 
 
 
 
Back to content | Back to main menu