Πρόσληψη Θηροφύλακα ΠΕ Ηρακλείου - AKOKD

Go to content

Main menu:

Πρόσληψη Θηροφύλακα ΠΕ Ηρακλείου

Ειδήσεις
 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η Α΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης & Δωδεκανήσου, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής, θα προχωρήσει στην πρόσληψη ενός ιδιωτικού φύλακα θήρας για διάστημα 6 μηνών, με θέση εργασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση προσλήψεώς τους μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αυτά αναφέρονται στη σχετική προκήρυξη, από την 10 η Οκτωβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα μέχρι και την 25 η Οκτωβρίου 2016, ημέρα Τετάρτη, κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 9:00 έως και 14:00 στα γραφεία της Ομοσπονδίας, Πειραιώς 1-5 (κτίριο Πλάζα), 4 ος όροφος, στα Χανιά. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2821098147.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τη σχετική αναλυτική προκήρυξη μαζί με την απαιτούμενη αίτηση υποψηφιότητας από τα γραφεία της Α΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κρήτης & Δωδεκανήσου, ή κατόπιν αιτήματός τους με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (ηλεκτρονική διεύθυνση Ομοσπονδίας: akokd@otenet.gr) .


Επίσης στην Α΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης & Δωδεκανήσου θα μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι για περαιτέρω πληροφορίες επί του θέματος.


 
 
 
 
 
 
 
Back to content | Back to main menu