Η Περιφέρεια Κρήτης και η Α΄ ΚΟΚΔ στην ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2019 - AKOKD

Go to content

Main menu:

Η Περιφέρεια Κρήτης και η Α΄ ΚΟΚΔ στην ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2019

Ειδήσεις
 


Η Περιφέρεια Κρήτης και η Α΄ ΚΟΚΔ στην ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2019

Η Α΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης Δωδεκανήσου (Α΄ ΚΟΚΔ) συμμετείχε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με μεγάλη επιτυχία, στην έκθεση ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2019, η οποία έχει ως κεντρικό αντικείμενο το κυνήγι αλλά και με προεκτάσεις σε οτιδήποτε αφορά τη φύση, το βουνό και την περιπέτεια.

Η συμμετοχή του κόσμου και το ενδιαφέρον του ήταν μεγάλο, καθώς χιλιάδες το επισκέφθηκαν και συζήτησαν με τους ανθρώπους του περιπτέρου, οι οποίοι δε σταμάτησαν λεπτό να απαντούν στα πολλά ερωτήματα που τους τέθηκαν.


Η Α΄ ΚΟΚΔ συστεγάστηκε μαζί με την Περιφέρεια Κρήτης σ' ένα όμορφα διαμορφωμένο περίπτερο, που σκοπό είχε να αναδείξει τόσο το έργο της Ομοσπονδίας και των συλλόγων της, όσο και τη βιοποικιλότητα και τις φυσικές ομορφιές της Κρήτης.


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α΄ ΚΟΚΔ επιθυμεί ν’ απευθύνει δημοσίως τις ευχαριστίες του, προς:
• Την Περιφέρεια Κρήτης, η οποία και τις 3 διαδοχικές χρονιές συμμετέχει στην έκθεση, χορηγώντας τον χώρο του περιπτέρου και συμβάλλοντας ποικιλοτρόπως στην επιτυχία της συμμετοχής τόσο της Ομοσπονδίας όσο και των συλλόγων, μελών της. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει στον κ. Νικόλαο Καλογερή, Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης, Περιβάλλοντος και Χωροταξίας, η συμβολή του οποίου ήταν καθοριστική.


• Τους κυνηγετικούς συλλόγους που συμμετείχαν στην έκθεση. Πιο συγκεκριμένα τους Κ.Σ. Λέρου και Περάματος καθώς επίσης και τον Κ.Σ. Χανίων, οι οποίοι πλην της συμμετοχής τους συνέβαλαν και σε λειτουργικά έξοδα.


• Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης (ΜΦΙΚ) και το Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς για τη διάθεση ενημερωτικού υλικού που διανεμήθηκε στο κοινό. Επιπρόσθετα, το ΜΦΙΚ παρείχε ένα έκθεμά Όρνιου, το οποίο τοποθετήθηκε στο περίπτερο και το οποίο τράβηξε το ενδιαφέρον των επισκεπτών.


• Τον κ. Γιώργο Ψαρουδάκη με το μουσικό συγκρότημά του, που αφιλοκερδώς χάρισαν στιγμές κρητικού κεφιού στους παρευρισκόμενους στην έκθεση.


• Τους χορευτές και τις χορεύτριες του Συλλόγου Κρητών «ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ» που υπό τους ήχους του κ. Ψαρουδάκη, παρουσίασαν, αφιλοκερδώς, κρητικούς χορούς.

Τέλος η Α΄ ΚΟΚΔ επιθυμεί να ευχαριστήσει το πλήθος των επισκεπτών στο περίπτερό της για το ενδιαφέρον τους, τα λόγια και οι παραινέσεις των οποίων μας γέμισαν με δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Back to content | Back to main menu