Συλλήψεις σε Μοίρες, Ρέθυμνο και Ρόδο - AKOKD

Go to content

Main menu:

Συλλήψεις σε Μοίρες, Ρέθυμνο και Ρόδο

Ειδήσεις
 Συλλήψεις στις Μοίρες, Ρέθυμνο & Ρόδο


Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 έγιναν συλλήψεις στις Μοίρες Ηρακλείου, το Ρέθυμνο και τη Ρόδο. Στις Μοίρες και στη Ρόδο οι συλλήψεις έγιναν σε συνεργασία των Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων με τους θηροφύλακες των τοπικών κυνηγετικών συλλόγων, ενώ στην περίπτωση του Ρεθύμνου, υπήρξε άψογη συνεργασία με τη Δ/νση Δασών Ρεθύμνου. Πιο συγκεκριμένα:

  • Ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας που εδρεύει στις Μοίρες, σε συνεργασία με τον θηροφύλακα του Κ.Σ. Μοιρών προέβησαν σε σύλληψη για παράνομη θήρα στη Λιμνοδεξαμενη Γεργερης, περιοχή στην οποία απαγορεύεται η θήρα βάσει Δασικής Αστυνομικής Διάταξης. Κατασχέθηκαν μία καραμπίνα, ένας σκοτωμένος λαγός και μια φυσιγγιοθήκη. Υποβλήθηκε μήνυση στο Α.Τ. Μοιρών.


  • Σε κοινή περιπολία στελεχών της Δ/νσης Δασών Ρεθύμνου και των Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων εντοπίστηκαν, στην περιοχή των Σαχτουρίων, 2 άτομα να φέρουν παραποιημένα κυνηγετικά όπλα. Τα όπλα κατασχέθηκαν και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.


  • Οι θηροφύλακες του Κ.Σ.Ρόδου και η Ομοσπονδιακή Θηροφύλακας, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν σε όχημα στο Δ.Δ. Μεσσαναγρού, εντόπισαν κυνηγετική καραμπίνα στο πίσω κάθισμα εκτός θήκης, και με φυσίγγια στην αποθήκη. Την ίδια μέρα οι θηροφύλακες εντόπισαν όχημα χωρίς πινακίδες να κινείται στον ποταμό του Δ.Δ Ασκληπειού. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν βρήκαν ένα δίκαννο εκτός θήκης γεμάτο με φυσίγγια έτοιμο προς χρήση. Και στις δυο περιπτώσεις τα όπλα κατασχέθηκαν άμεσα ενώ εις βάρος των οδηγών κατατέθηκαν μηνύσεις στην Δ/νση Δασών Δωδ/σου.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Back to content | Back to main menu